“Intercultural Digital Dialogue” eTwinnig Projesi Kurumumuz Öğretmenlerinden Fatma GÜZELGÖRÜR tarafından yürütülmektedir.

"Intercultural Digital Dialogue" project aims to help students get to know different cultures, understand digital communication and share their values. The project will enable students to establish a dialog between different cultures. It will also develop their digital communication and collaboration skills. Students will share the cultural values of their countries via many different digital contents.

Türkiye, Romanya, Litvanya, Polonya, İtalya, Hırvatistan, Kuzey Makedonya, İspanya, Litvanya "Kültürlerarası Dijital Diyalog" isimli eTwinning projemiz ile öğrencilerimizin farklı kültürleri tanımalarına, dijital iletişimi anlamaları ve değerlerini paylaşmalarına yardımcı olmak amaçlanmaktadır. Proje, öğrencilerin farklı kültürler arasında diyalog kurmasını sağlayacak. Aynı zamanda öğrencilerimizin dijital iletişim ve iş birliği becerileri de gelişecektir. Öğrenciler ülkelerinin kültürel değerlerini birçok farklı dijital içerikle paylaşacaktır.

22-05-202122-05-2021

Yayın: 17.12.2023 - Güncelleme: 17.12.2023 01:05 - Görüntülenme: 102