Ara

Our eTwinning project in partnership with Jordan, Northern Macedonia, Romania and Türkiye aims to help students concepts through stem activities, develop their cognitive skills, recognize problems and realize that they can produce different solutions to problems. They are asked to produce and present prototypes at project events.

Ürdün, Kuzey Makedonya, Romanya ve Türkiye ortaklığında yürüttüğümüz eTwinning projemiz, öğrencilerin kavramları kavramalarına, bilişsel becerilerini geliştirmelerine, sorunları tanımalarına ve sorunlara farklı çözümler üretebileceklerini fark etmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Ara

Kurumumuz öğretmeni Fatma GÜZELGÖRÜR tarafından yapılan Coding Activity isimli etwinning projesi Nuri Pakdil BİLSEM'de uygulanmaktadır. Polonya, Kuzey Makedonya, İtalya ve Türkiye ortaklı Coding Activity isimli eTwinning projemiz ile öğrencilerimize analitik, eleştirel ve sorgulayıcı düşünme becerileri ve problemler karşısında farklı algoritmalar geliştirme gibi beceriler kazandırmayı amaçlamaktayız.

Coding Activity

Our eTwinning project in partnership with Poland, Northern Macedonia, Italy and Türkiye  aim to provide our students with skills such as analytical, critical and questioning thinking skills and developing different algorithms for problems.

Ara

"Intercultural Digital Dialogue" project aims to help students get to know different cultures, understand digital communication and share their values. The project will enable students to establish a dialog between different cultures. It will also develop their digital communication and collaboration skills. Students will share the cultural values of their countries via many different digital contents.

Türkiye, Romanya, Litvanya, Polonya, İtalya, Hırvatistan, Kuzey Makedonya, İspanya, Litvanya "Kültürlerarası Dijital Diyalog" isimli eTwinning projemiz ile öğrencilerimizin farklı kültürleri tanımalarına, dijital iletişimi anlamaları ve değerlerini paylaşmalarına yardımcı olmak amaçlanmaktadır. Proje, öğrencilerin farklı kültürler arasında diyalog kurmasını sağlayacak. Aynı zamanda öğrencilerimizin dijital iletişim ve iş birliği becerileri de gelişecektir. Öğrenciler ülkelerinin kültürel değerlerini birçok farklı dijital içerikle paylaşacaktır.

Ara

Türkiye, Romanya, Sırbistan ve  Arnavutluk ortaklı “I learn by playing, I ‘m very happy” isimli eTwinning projemiz ile öğrencilerimizin  sürekli aktif, birbirleri ile paylaşım içinde oldukları, sevdikleri oyunları uyarlayarak grup çalışması yaptıkları, daha sosyal, daha paylaşımcı, toplum önünde kendileri daha iyi ifade edebildikleri bir ortam oluşturmayı  amaçlamaktayız.

Ara

Romanya,Slovakya,Ürdün, Gürcistan,Yunanistan, Türkiye ortaklı Future Scientists isimli eTwinning projemiz ile deney, araştırma ve incelemeler yaparak öğrencilerimizin bilgiye farklı yöntemlerle erişimini sağlamaya amaçlamaktayız.Bu proje ile öğrencilerimizin sorumluluk, işbirliği ve sosyal beceriler kazanmaları beklenmektedir.