Uzman Öğretmen Durmuş ARSLAN - Fen Bilimleri Öğretmeni

10.06.1974 tarihinde Kahramanmaraş’ ta doğdu. İlkokul-Ortaokul ve Liseyi Kahramanmaraş’ ta tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Fizik Öğretmenliği Bölümü’ nü kazandı. 1997 yılında Lisans Eğitimini tamamlayarak mezun oldu. Bir süre sonra Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünde Yüksek Lisans Eğitimi’ne başladı ve Yüksek Lisans eğitimini 2002 yılında tamamladı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın çeşitli okullarında öğretmen olarak çalıştı. 2012 yılında MEB´in açtığı yurtdışı öğretmenlik sınavını kazanarak yurt dışı görevlendirme ile Suudi Arabistan-Taif Uluslararası Türkokulu’ nda çalışmaya başladı 2017 yılında görevini tamamlayıp Türkiye´ye döndü. Kahramanmaraş Gazi Ortaokulu’ nda çalışırken MEB’ in açtığı sınavı kazanarak 10/08/2018 tarihi itibariyle Kahramanmaraş Bilim ve Sanat Merkezi’ nde görev yapmaktadır.