Uzman Öğretmen Mustafa YOĞURTÇU - Türkçe Öğretmeni

1982 Isparta Yalvaç´ta doğdum. Yalvaç Anadolu Lisesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi Uşak Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği mezunuyum.  Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Gaziantep Üniversitesi Halk Edebiyatı Doktora Programı öğrencisiyim.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik programları birliği Grundving öğrenme ortaklığı projesi “Altın çocuklar için Altın ebeveyinler isimli Avrupa projesinde proje üyesi olarak görev aldım. Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği çok sayıda Hizmetiçi Eğitime katıldım.

Çağdaş Drama Derneğinde yaratıcı drama liderliği ve Anadolu Üniversitesinde ilköğretimde drama eğitimi aldım.

2010 yılı başından beri Avrupa birliği gençlik projeleri merkezi çatısı altında çok uluslu ( Avusturya, İspanya ve Romanya) bir eğitim projesi olan Altın çocuklar için altın ebeveynler projesinde drama eğitmeni olarak görev aldım. Üstün yetenekli öğrencilerin sanat eğitimi seminerini verdim.

İş Bankası Kültür Yayınlarından "Gökkuşağını Gören Köpek" ve "Benim Babam Bir Kahramandı" isimli iki çocuk kitabı yayımlandı.